logo_spelhund_se_black

         Comic con 2018             

loading...

Då var det dags!

Vi besökte Comic Con 2018 i Kista Mässan under Fredagen. Det bjöds på nykommande spel som bland annat det efterlängtade Super Mario Odyssey till Switch , Call of Duty : WWII , Assassin's Creed : Origins , Project Cars 2 , Middle Earth : Shadow of War och mycket mer. Vi fick också testa på ett par spel. Camilo testade för första gången på VR och så nervös som han såg ut så klarade han sig riktigt bra. Förutom att han dog för mycket i spelet. Jag fick testa på racing spel och älskade det. Inte konstigt när man älskar motorsport. Vi fick också testa på Super Mario Odyssey och det var sjukt kul. För min del så mötte spelet alla mina förväntningar och kan knappt vänta på att få spela det på mitt Nintendo-Switch. Ett nytt mobilspel visades också upp som fångade allas intressen. Zlatan Legends från Isbit Games. Ett snabbt action packat mobil spel där man kan spela som ingen annan än Zlatan.

Spel var inte det ända som bjöds på i mässan. Cosplay fanatiker intog mässan med häftiga kostymer både köpta och hemgjorda. Folk klädde ut sig till sina favorit figurer som t ex Stormtroopers , Darth Vader , Batman , Spiderman , Film och Spel figurer m.fl. Vi såg också på Cosplay paraden där de gick runt mässan och sedan upp på scenen för att visa upp sina kostymer för fotografering. Allt var riktigt välgjort om jag får säga det själv. På lördagen så hölls det ett Cospaly-SM där dom tävlade om snyggast kostym.
Som förväntat så kunde man handla massor i mässan. Där såldes det figurer,retro-spel,merch , accessoarer, konstverk och lite gott att mumsa i sig. Mässan fick också besök av lite kändisar. Under Fredagen så var Tony Moore på besök, en känd amerikansk serietecknare som ritade och signerade.

 

Han är känd för att ha skapat The Walking Dead tillsammans med Robert Kirkman. Pamela Anderson var också på besök för fotografering , signering och frågepanel. Under lördagen så fick de besök av lite häftigare kändisar som Iain Glen som är känd för sin roll Ser Jerah Mormont från Game of Thrones och Cobie Smulders känd för sin roll Robin Scherbatsky i "How i met your mother" och Maria Hill för fotografering och signering. Jag var riktigt nöjd med besöket och hoppas verkligen på att vi gör något liknande så snart som möjligt. Då tackar jag för mig och hoppas på att jag fick med allt.