logo_spelhund_se_black

A WAY OUT

Utvecklare:
Hazelight Studios

Utgivare:
EA

Typ av Spel/Genre:
Action-Äventyr, Bromance

Antal Spelare:
Alltid 2 (Co-op)

Platform:
Playstation 4 , Xbox One , Microsoft Windows

Snittbetyg på Spelhund:
7/10

 

BILDER OCH VIDEO

loading...

Vi som har testat spelet på spelhund är följande

Filip Och Mauri:

A Way Out följer karaktärerna Leo och Vincent som båda sitter i fängelse och har en gemensam fiende som dom bådar planerar på att döda och då påbörjas en plan för att bryta ut ur fängelset. Spelet spelas i delad skärm hela tiden. Man ser vad man gör och vad man hör. När man påbörjar planen så måste man sammarbeta för att samla ihop det man behöver för att bryta sig ut samt distrahera vakter för att komma åt olika objekt.

Grafik:

Grafikmässigt så såg spelet helt okej ut med bra karaktärdesign och texturer. I vissa fall så är fyskien i spelet inte den bästa och orsakar ibland buggar. Spelet körs med Unreal Engine motor som används i hundratals spel och resultatet blir alltid oftast snyggt.

Ljud:

Ljudet i spelet var okej , om man inte tänker på Fares Fares underbara talang som röstskådespelare. Vissa dialoger skulle nog behöva lite putsning då spelet inte har dom bästa röstskådespelarna. Musiken i spelet är riktigt bra gjord och skapat av Gustaf Grefberg & Sam Hulick.

Sammanfattning:

Först så var intresset för spelet inte så stort alls eftersom man inte hade hört så mycket om spelet. Men när man väl spelar det själv så är det riktigt underhållande. Det är värt att spela från början till slut. Dock så kan den delade skärmen vara i vägen ibland men gör oftast ett bra jobb. Att dialoger ibland spelas upp samtidigt kan också vara lite störande eftersom det blir svårt att lyssna på två konversationer samtidigt. För att förhindra detta så måste ena spelaren påbörja en konversation medans den andra väntar på sin tur. Spelet ska bara köpas om man har en kompis eller familjemedlem att spela med eftersom spelet kräver alltid två spelare. Vi rekommenderar detta spel till dom spelare som älskar co-op spel.

Betyg:
7/10