logo_spelhund_se_black

batman: arkham knight

Batman: Arkham Knight är det tredje spelet i Rocksteady's Batman-trilogi. Då du får tampas med super-skurkar samtidigt som du lever med Jokern's död. Till skillnad från Arkham City har Rocksteady byggt vidare på den öppna världen i form av att ge spelaren tillgång till "Batmobilen" för att kunna utforska världen med.
Men bara för att man har tillgång till nya leksaker betyder det inte att man behöver använda dem, då känslan av att glida över staden är väldigt tillfredställande i sig. Till skillnad från många andra öppen-värld-spel så är sido-aktiviteterna unika och kul att avklara, nästan så att det är mer interessant än själva huvud-storyn. Slagsmålen i spelet är inte de mest komplexa men är väldigt tillfredställande i form av animationerna i samband med ljuddesignen.
Tyvärr har spelet stora problem med att spara dina framsteg, då när jag har spelat på Epic Games Store blivit av med flera timmars framsteg två gånger om. Med ett spel som i grunden handlar om att samla på saker, superskurkar och riddler-frågetecken, så är idéen om att förlora saker du har samlat på ytterst negativt. Förhoppningsvis är detta endast ett problem hos Epic Games Store.
Spelet i sin grund är en väldigt rolig upplevelse med det enda stora negativa är potentiella tekniska problem. Vid en rea på spelet är det nära på ett "måste ha"-spel.

loading...