logo_spelhund_se_black

CONTROL

Utvecklare:
Remedy Entertainment

Utgivare:
Remedy Entertainment

Typ av Spel/Genre:
Action Adventure

Antal Spelare:
Singleplayer

Platform:
PS4 , Xbox One , Microsoft Windows

Snittbetyg på Spelhund:

 

BILDER OCH VIDEO

loading...

Vi som har testat spelet på spelhund är följande

Mauri:

Jesse Faden , den nyligen utvalda ledaren för Federal Bureau of Control som är en mystisk agentur där dom arbetar med att studera och bekämpa det paranormala har blivit övertagen av en kraft som kallas för The Hiss. The His korrumperar husets form och tar över alla anställda vilket gör dom till dödliga fiender. Jesse med sitt tjänstevapen som har förmågan att skifta form och funktion och hennes förmåga att absorbera krafter från något som kallas för Objects of Power, ger henne krafter som att sväva , snabbt ducka och använda telekenisis börjar hennes äventyr där hon kommer att möta intressanta karaktärer och fiender.

Grafik:
Spelet använder sig av motorn Northlight som bjuder på fantastisk fysik som gör det möjligt att lyfta upp allt med telekenisis och nästan förstöra allt. Spelet har också vacker grafik, även om man kör det på lägsta inställningarna.

Ljud:
Ljudet låter riktigt bra och gör det möjligt för spelaren att veta vart fienden befinner sig och lyssna hur världen byter form. Med bra skåderspelarinsatser och grym ljud i strider.

Spelupplevelse:
Striderna var riktigt underhållande när man yfte upp saker för att sen dunka det rakt in i huvudet på fiender och att skjuta fienderna med dom olika funktionerna. Det var kul att experimentera med pistolen för att hitta sin spelstil. För att uppgradera ditt vapen så samlar man på sig Materials som man får av fiender men tyvärr så är uppgraderingssystemet i spelet tråkigt då det är riktigt simpelt och bjuder inte på så mycket.

Sammanfattning:
Jag tycker Control är Remedys bästa spel som har släppts och om du gillar actoin spel med riktig kul gameplay så är detta ett måste för dig. Världen i Control är riktigt häftigt när väggar och mark börjar att skifta form , när du helt plötsligt hamnar i ett motel och går från dörr till dörr för att lösa gåtan för att ta sig vidare eller dom konstiga cutscenes som kan få spelaren att inte förstå vad som händer så ville jag bara ha mer och mer.

Betyg:
8/10