logo_spelhund_se_black

Horizon: zero dawn (PC-versionen)

Utvecklare:
Guerilla Games

Utgivare:
PlayStation Mobile, Inc.

Typ av Spel/Genre:
Öppen-värld, third-person, äventyr, action

Antal Spelare:
Singleplayer

Platform:
PC

Snittbetyg på Spelhund:
-

bilder och video

loading...

Vi som har testat spelet på spelhund är följande

Mattias

Byggt på ett berg av uttråkande "by-the-books" öppen värld och en hemskt dålig pc-optimering med ett täcke av guldkorn på toppen.
För att börja med guldkornen så behöver man prata om spelets "bossar", vilket är spelets lysande stjärna. Då mot dessa robotar kan man skjuta av olika svaga delar på dem för att sedan bli bemött av nya oilka typer av attacker från "bossen". Dessa "bossar" i samband med variationen på vapen on ammunition gör dessa strider i spelet väldigt underhållande.
Men tyvärr så är majoriteten av spelet inte dessa strider, snarare består majoriteten av uttråkande "Ubisoft-liknande" "cookie-cutter" öppen värld gameplay. Allt detta i samband med en väldigt dålig pc-optimering, ointeressanta side-quests, vid tillfällen oresponsiv spelar-rörelse och ett flertal mindre problem, får spelet bara framstå som ett väldigt mediokert spel.
Om spelet skulle varit mer linjärt med större fokus på en större variation på "boss-fights" skulle det varit mycket mer njutbart. Då "bossarna" tyvärr bara drunknar i ett hav i form av ett oinspirerat spel.
Skulle rekommendera att endast fokusera på att spela igenom "huvud-storyn"/"bossarna" och vänta på en djupare rabatt.