logo_spelhund_se_black

HUNT SHOWDOWN

Utvecklare:
Crytek

Utgivare:
Crytek

Typ av Spel/Genre:
Survival

Antal Spelare:
8 Online

Platform:
Windows , Xbox One

Snittbetyg på Spelhund:
6/10


 

bilder och video

loading...

Vi som har testat spelet på spelhund är följande

Mauri o Filip:

Hunt Showdown blandar PvE och PvP med uppdrag att jaga kontrakt så som ''bossar'' i världen. Leta upp spår som leder till monstret och slit av tokens för att senare ta sig till extration point för att vinna matchen. Men se upp , andra spelare jagar samma monster och där börjar striden om överlevnad.

Grafik:
Spelet anvädner sig av CryEngine , mycket känd från Crysis som blev riktigt revolutionerande under 2007. Tyvärr så ser spelet inte så bra ut idag med geggigt graifk och texturer. Trailern lovade grym graifk med tyvärr så levde spelet inte upp till våra förväntningar. Spelet är ganska krävande och destå högre grafik destå fulare blev det.

Ljud:
Ljudet spelare en mycket stor roll , allt du går på ger ett klart och tydligt ljud ifrån sig och andra spelare och mobs kan höra vart du befinner dig.
Fåglar reagerar på skott och när du går nära så flyger dom iväg vilket kan ge bort din position för andra spelare. Ljudet från vapnen låter klart och tydligt och hörs på långa avstånd och då kan man höra hur långt ifrån det skjuts.


Sammanfattning:
Spelet har grymt gameplay men eftersom det är så få spelare per match så händer det inte mycket. Det kan kännas en evighet innan man börjar strida mot andra spelare. Det kan bli riktigt långt och tråkigt och när man väl stötter på andra spelare så krävs det inte mer än ett headshot för att få ner dig och din partner.

Betyg:
6/10

Fredrik:

Cowboys och zombies?
Mina förväntningar på spelet var lika med noll, eftersom det var två grin-Ollar som recenserade spelet här innan mig. I mitt första intryck så var spelet klart fint. Kan väl dock tycka att ett intro eller dylikt hade hjälpt för att förstå vad spelet går ut på. Jag värvade en karaktär och startade en "BountyHunt" som det kallas. Eftersom ingen hade berättat vad detta gick ut på så blev jag uppäten av hundar sisådär 1 minut senare. Kan ju vara så att jag borde gjort läxan bättre innan...

Ny karaktär skapades och jag tog med mig en rutinerad spelare här på redaktionen som hade spelet hemma. Han berättade att man ska leta efter tre ledtrådar för att sedan ta kål på en Boss, ta en bounty för att sedan smita ut från kartan.. As-enkelt!
Mycket riktigt! Vi klarade det tillsammans omedelbart. Även fast jag mest höll vakt och tittade på naturen. Alltid roligt att levla gubbe och köpa nya vapen. Men jag tycker verkligen att det fattades ett beskrivande intro eller något som beskrev vad spelet gick ut på.. Man ska ju inte behöva google vad spelet handlar, om det är andra spelare på kartan och hur många.

Låt WoW-spelarna smaka på samma
Om ens karaktär dör är den borta för evigt, just det är verkligen något som jag älskar. Det skulle "World of Warcraft nördarna" få känna på någongång. Det gör att man är klart mer försiktig och inte lika järv i alla situationer.

Dom har lyckats med sättet man får tillgång till nya vapen och andra fördelar.
Grafiken är annars bra, och ljudet ska vi inte prata om, klockrent! Fy satan så jag hoppar till emellanåt. Klart kul att spela tillsammans med vänner. Så kan bara beskriva min spelupplevelse som mycket bra. Även om jag dock tycker att precis som i många liknande spel, så är närstrid något som man slarvar med. Motståndare med mer rutin hoppar och snurrar och skjuter samtidigt. Jo jag kanske också skulle hoppa om någon sköt efter mig. Men det blir lite mycket fortnite och CS över det tyvärr. Något man borde kunna gjort bättre.

Spelet rekommenderas ändå
Sammanfatttningsvis tycker jag att det är ett klart godkänt spel. Vi har kul när vi spelar och jag hoppar till jämt, då jag envisas med att spela på högsta volym. Kan faktiskt rekommendera spelet. Betyget får stanna på en 7a då några saker som närstrid och så borde kunnat göras något bättre. Men vafaan vad jag gnäller.. Jag gillar spelet!

Betyg:
7 / 10