logo_spelhund_se_black

Journey to the savage planet

Bilder och video

loading...

Filip DB

I det här spelet jobbar man som astronaut för Kindred Aerospace. Uppdraget är att utforska den omärkta planeten ARY-26 för att se ifall den är lämplig att befolkas av människor i framtiden.

Vad man får göra, är att skanna omgivningen, typ olika sorters byggnader, växter och varelser för att sedan få information om vad de äter eller dess svagheter. När man dödar varelserna på planeten så lämnar de resurser efter sig som man behöver för uppgradera vapen, samt olika verktyg, exempelvis en gripande krok för att antingen svinga sig från ett ställe till ett annat, eller dra in sig till ett annat ställe.
Miljön kan i korthet beskrivas lite som en tecknad serie.

Det finns massa hemliga områden att utforska där man hittar föremål för att uppgradera sitt material. Det finns en pumpalikanade sak som sitter fast i marken eller hänger från någonting som man ska äta för att levla upp, vilket gör att man utökar sin max hälsa.

Om man dör så kan man ta sig tillbaka dit man dog för att hämta de föremål man lämnade efter sig(Tar man sig tillbaka till skeppet med föremålen så sparas de där).

Spelet kan spelas av 1-2 spelare.

Det finns nog inte så mycket mer att säga nu. Mer än att det är väldigt underhållande.

8/10