logo_spelhund_se_black

                Remnant: From the Ashes
Utgivare: Perfect world entertainment

Typ av spel/genre: Action-äventyr, tredjepersonsskjutare

Antal spelare: Single-player, multiplayer


Plattform:Xbox one, PC(microsoft windows),playstation 4

Betyg: 6/10

 

                                                         Bilder och video

                             Vi som har testat spelet på spelhund är följande

Stefan:

Det här spelet handlar om en att huvudkaraktären hamnar i en bas hos en del människor och lär sig känna till människorna och själva basen. Sen lär karaktären sig att strida mot monster tillsammans med en expret och efteråt så börjar jakten att slåss mot monster och hitta någon som kallas root mother som kommer hjälpa en under spelet.

Mina förväntningar: Det skulle bli ett spel
med mycket skjutningar av monster och mycket blod då man på trailern får se mycket av sånt.

Mitt första intryck: Wow, vilket coolt spel det här måste jag testa. Allt såg så välgjord och häftigt ut.


Efter 2-3 timmars spelande upplevde jag att grafiken var väldigt bra och att det kändes som att spelet inte alls var för gammalt utan att det är precis skapat. Ljudet tycker jag var väldigt bra gjort, man kunde verkligen känna av allt som hände i spelet och leva sig in i spelet.

Mitt spelupplevelse under 2-3 timmar var att man lärde sig och upplevde den hemliga basen som huvudkaraktären kommer till, man pratar med många människor där för att lära sig vad det är man ska göra och få information om själva basen, ledaren av gruppen och teleporteringsstenarna. Dessutom fick man döda många monster.

När man är klar med spelet så slåss man mot ett barn som är kopplad til en annan värld och sen seglar huvudkaraktären vidare och spelet
avslutas.

Jag tycker spelet var bra, kul och välgjord men jag gillade inte att det uppstod hinder och svårigheter hela tiden för det fick en att nästan sluta spela.

Betyg av mig: 6/10