logo_spelhund_se_black

                                             Star wars JEDI: FALLEN ORDER

Utgivare: Electronic Arts

Typ av Spel/Genre: Action- Äventyrspel

Antal Spelare: Single-player

Platform: Microsoft Windows, Playstation 4 och Xbox one

Snittbetyg på Spelhund: 9/10

                                                      bILDER OCH VIDEO

                                    vi som har testat spelet på spelhund är följande

Stefan:
Mina förväntningar på spelet var att huvudkaraktären i spelet kommer att slåss mot Darth Vader när man tittar på bilden på spelet så ser man Darth Vader

Mitt första intryck på spelet var Jag tänkte “ Wow, vad cool det här spelet måste jag testa” och att jag älskar action-äventyrspel

Grafiken var väldigt bra man kunde se klart och tydligt och att det kändes som spelet var nyskapat.

Min spelupplevelse var jättebra jag gillade att man kunde besöka olika planeter och slåss mot skurkarna där. Sen var det spännande att man lärde sig olika tekniker så det inte blir så enformigt. Jag upplevde att spelet var som en film vilket verkligen visar att den var bra.

Det här spelet liknar spel som också har mycket action-äventyr alltså att man besöker ställen, slåss mot skurkar och så vidare.

Det fanns delar det var svårt t.ex vissa bossar var rätt svåra och sen gick man lätt vilse under spelet och jag visste inte vilken väg jag skulle ta för att komma dit jag behövde.

Jag tycker spelet borde ha haft tydliga informationer på vad man behövde göra och var man ska gå för annars blir det lätt man går vilse och måste leta efter rätt ställe att gå.

Jag skulle rekommendera spelet om personerna gillar äventyr och action. Då tycker jag det är bra att testa.

Story/handling: Det handar om en Jedi krigare som heter Cal Kestis och hans mål är att återuppbygga Jedi Order, alltså att fixa så att det blir någon form av organisation av jedi krigare. Han besöker olika planeter för att undersöka det som kan hjälpa honom med hans mål och under vägen till att uppnå sitt mål möter han många fiender som han slåss med och den största fienden är organisationen Galactic empire, som är skyldiga till att nästan alla jedi krigare dött.

Karaktärer:
Cal kestis: Det är huvudkaraktären av spelet och en av dem få jedi krigare som är kvar efter attacken från Galactic Empire. Först gömmer han sig från organisationen i planeten Bracca där han jobbar som skrotåtervinnare. Han hatar Galactic Empire eftersom hans tränare blev dödad av dem.
Cere Junda: Är en person som var som en mentor till Cal kestis och hon var en tidigare Jedi krigare och en seeker(det var en grupp jedi krigare som åker till galaxer för att leta efter ynglingar att rekrytera till Jedi Order). Hon var en gång i tiden en lärling till en jedi mästare. Hon ville också återställa Jedi order.
Greez Dritus: Han är Pilot på farkosten “The Stinger Mantis” och han är den som transporterar Cal Kestis för att hjälpa honom att komma till andra planeter. Han jobbar för Cere Junda. Han är väldigt beskyddande av sin farkost och han kan inte slåss alls. Men han är villig att riskera sin skepp och sitt liv för dem som han bryr sig om.

Betyg av mig: 9/10